Wedden op voetbal bij een bookmaker

Wedden op voetbal doe je bij een bookmaker. Deze partij is verantwoordelijk voor het aanbieden van weddenschappen, wedstrijden en het bepalen van de quotering. Heb je een juiste voorspelling gedaan, dan zorgt de bookmaker er eveneens voor dat je geld uitbetaald krijgt. Door de jaren heen zijn er steeds meer bookmakers bijgekomen, en ook het aanbod van weddenschappen is gegroeid. Als speler kan je naast de grote competities als de Premier League en La Liga, tegenwoordig ook al geld inzetten op de kleinste professionele voetbalcompetities ter wereld. Leuk voor de spelers die op ieder moment van de dag willen wedden. 

Hoe verloopt wedden op voetbal? 

Op het moment dat je een geschikte bookmaker hebt gevonden, dan verwacht men eerst dat je een account aanmaakt. Op je eigen account stort je vervolgens geld waarmee je gaat spelen. De bookmaker zal je binnen ‘Sports Betting’ direct op de hoogte houden van voetbalwedstrijden die op het punt van beginnen staan, en wedstrijden die nu al live bezig zijn. Je kunt ervoor kiezen hier direct op de 1×2 weddenschap in te zetten: winst voor het thuisteam, een gelijkspel of winst voor het uitspelende team. Mocht je andere weddenschappen leuker vinden, dan open je de wedstrijd. Hier vind je alle weddenschappen onderverdeeld in meerdere ‘markets’. 

Een enorm aanbod aan weddenschappen 

Het wedden op voetbal is met name leuk dankzij het grote aanbod aan weddenschappen. Per wedstrijd in de reguliere competitie zijn er vaak tientallen verschillende opties om je geld op in te zetten. Naast de standaard 1×2 weddenschap zijn dit bijvoorbeeld de ‘both teams to score’ of ‘aantal hoekschoppen’ weddenschappen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er geld op inzetten bij de bookmaker. Log direct in op je account bij de bookmaker en ontdek de mogelijkheden om geld te winnen met sportwedden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *